Feesten

Zaalhuur

Horeca

Wij beschikken over een mooie, ruime en gezellige bar met vele mogelijkheden. Overdag is het een gezellig café voor jong en oud waar u wat kunt drinken en eten. Voor de kinderen is er een leuke speelhoek. Vanaf de vroege avond is het "eine gemuetliche Apres-ski-bar". In de weekenden wordt ons café omgetoverd in een restaurant, een vergaderzaal, een bioscoop, een Partytent of een Disco-club.

Bent u op zoek naar een betaalbare ruimte voor je familie-, huwelijksfeest, jubileum of een ander (kinder)feest? Bij ons kunt u terecht voor feesten tot ongeveer 150 personen.

De mooie en gezellige locatie, vriendelijk en enthousiast personeel, goede bereikbaarheid en ruime gratis parkeergelegenheid zorgen voor een onvergetelijk feest. Het is prettig als u langskomt, dan kunnen wij u de sfeervolle ruimte laten zien en uw wensen bespreken. Het is handig om een afspraak te maken voordat u langskomt.

Kinderfeestjes

Arrangement 1: 1 uur skiën of snowboarden inclusief materiaal met aansluitend sleeën en limonade €12,50

Arrangement 2: 1 uur skiën of snowboarden inclusief materiaal met aansluitend sleeën, limonade, friet en een snack €17,50

Vergaderingen

Koffie/thee buffet met gebak en verhuur ruimte prijs p.p. €4,50

Buffet

Diverse buffetten, klik hier voor de mogelijkheden.

Feesten

Arrangement 1: Drankjes en warme/koude borrelhapjes inclusief verhuur ruimte prijs p.p. €17,50

Arrangement 2: Achteraf berekenen van de kosten van de genuttigde hapjes en drankjes waarbij de evenementenprijzen worden gehanteerd:

Fris/bier/wijn: €2,00

Sterke drank: €3,00

Schaal warme/koude borrelhapjes: €15,00

Er is de mogelijkheid om divers materiaal in te huren, zoals statafels, buffettafels en aankleding.

Het Skicentrum stelt standaard twee man personeel ter beschikking, maar op aanvraag kan er meer personeel worden ingezet.

Wilt u een DJ, kunnen wij dit voor u regelen.

Wij hanteren een vaste kostprijs voor facilitaire diensten van €75,00
#