Inschrijven seizoen 2019/2020!

Inschrijven seizoen 2019/2020 en Open dag!

14 mei 2019

Inschrijven seizoen 2019/2020!

Het winterseizoen zit er alweer op en wij zijn nu al begonnen met de voorbereidingen voor komend winterseizoen. Vanaf 28 augustus gaan wij weer open, je kunt je nu al inschrijven. Zo is de kans groter dat wij aan je wensen voor lesdag, lestijd en leraar kunnen voldoen. Aanmelden kan door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl. Uiteraard zijn wij ook per email bereikbaar voor overige vragen.


Happy Ski Team, Slalom Team of Skiteam

De afgelopen 2 weken hebben wij de kinderen gemaild die zijn geselecteerd voor het Happy Ski Team, Slalom Team of Skiteam. Mocht je niet geselecteerd zijn maar wel interesse hebben, stuur dan een mailtje naar info@skicentrumhoofddorp.nl. Onze trainers zullen dan kijken of je hier voor in aanmerking komt. Of kijk voor info op onze site.


Vacatures seizoen 2019/2020

Voor het nieuwe wintersportseizoen zijn wij op zoek naar leraren en personeel voor de receptie, bar en verhuur. Kijk voor meer informatie op de site. Heb je interesse stuur dan een email naar info@skicentrumhoofddorp.nl t.a.v. Claudia Beukers.


Open dag 15 september 2019 van 13:30 tot 17:30 uur

Op zondag 15 september van 13:30 tot 17:30 uur is de open dag van Skicentrum Hoofddorp. Op deze dag kunt u gebruik maken van gratis proeflessen op de binnen en/of buitenbaan. Ook geven wij dan een gratis slalom training en zijn er gratis proeflessen voor mensen met angst of een beperking.

- Gratis proeflessen!

- Gratis slalom training!

- Kijk hier voor meer informatie.


Word ski-instructeur!

Wil je een carrière als skileraar? Begin oktober gaat de officiële opleiding Skibegeleider bij Skicentrum Hoofddorp van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV*. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op onze site.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

test 1
Inschrijven seizoen 2019/2020, Happy Ski Team, Slalom Team en Skiteam, vacatures, open dag 15 september 2019, word ski-instructeur.