Nieuws

Nieuwsbrief Augustus 2015

16 augustus 2015

Beste skiërs en snowboarders,

Wij hopen allereerst dat jullie heerlijk hebben genoten van de zomervakantie.

Update werkzaamheden skicentrum

Wij zijn de gehele zomer weer druk bezig geweest met het verder opknappen van het skicentrum. Zo zijn wij afgelopen winter al gestart met renovatie werkzaamheden van de staalconstructie. De sproei installatie is nagekeken en er is weer een groot aantal planken en matten vervangen. De kindertuin is helemaal vernieuwd en aangekleed. Hierdoor worden de skilessen voor onze jongste skiërs nog leuker. Daarnaast zijn de muren van de binnenbaan geschilderd en is het bordes vervangen.

Inschrijven en indeling

Wij zijn op dit moment bezig om alle inschrijvingen in te delen. Een deze dagen zullen we de indeling per email doorgeven. Hebt u zich nog niet ingeschreven voor komend seizoen, ook al wilt u later in het seizoen starten met uw lessen, doe dit dan nu zodat de kans groter is dat wij aan uw wensen kunnen voldoen. U kunt u inschrijven door het inschrijfformulier op de site in te vullen of een email te sturen naar info@skicentrumhoofddorp.nl.

Open dag

23 augustus hebben wij de open dag. Uiteraard is het dan mogelijk om een gratis proefles skiën en/of snowboarden te volgen op de buiten- en binnenbaan. U kunt u hiervoor inschrijven door het inschrijfformulier op de site in te vullen of een email te sturen naar info@skicentrumhoofddorp.nl. Uiteraard kunt u ook spontaan binnen wandelen. Yvonne is deze dag aanwezig om proeflessen te geven aan mensen met angst of een lichamelijke beperking. Nicolette is aanwezig voor het beantwoorden van vragen over de reizen of voor het boeken van een reis. De Skiwinkel heeft deze dag een mega sale. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven door kinderen van het Happy Ski Team en Skiteam.

Openingsaanbieding

Overdag

Avond (vanaf 18.30)
Weekend

Skiën buiten 4 lessen

€ 39,-

€ 49,-

Skiën en snowboarden binnen 4 lessen

€ 69,-

€ 79,-

Snowboarden buiten 4 lessen

€ 59,-

€ 69,-


De openingsaanbieding is uitsluitend geldig bij inschrijving tot 1 september 2015 en start voor 8 september 2015. U kunt u hiervoor inschrijven door het inschrijfformulier op de site in te vullen of een email te sturen naar info@skicentrumhoofddorp.nl.

Happy Ski Team

Voor enthousiaste skiërs vanaf 5 jaar die meer uitdaging en een hoger tempo willen dan de reguliere lessen of zich willen voorbereiden op het Skiteam. Bijkomende voordelen van skiën bij het Happy Ski Team: gratis 2 extra slalomtrainingen, korting op 2 extra sneeuwtrainingen, korting op deelname aan de Clubkampioenschappen en korting op extra binnen trainingen.

Skiteam

Het Skiteam is er voor kinderen die willen slalom skiën en hun slalom techniek naar een hoger niveau willen brengen. Als je lid bent van het Skiteam en in het bezit bent van een wedstrijdlicentie kan je meedoen met slalomwedstrijden door heel Nederland. Kijk voor meer informatie op: www.skiteamhoofddorp.nl of stuur een e-mail naar skiteam_hoofddorp@hotmail.com

Feesten en Partijen

Ook voor een feest of kinderpartijtje kunt u bij ons terecht. Het feestje kan geheel naar eigen wensen worden ingevuld met behulp van ons enthousiaste team.

Reizen

Voor onze gezellige wintersportreizen heeft Nicolette weer een leuk programma samengesteld. Informatie hierover staat op onze site. Vragen? Mail naar reizen@skicentrumhoofddorp.nl.

De Skiwinkel Hoofddorp

Op zondag 23 augustus gaat de vernieuwde Skiwinkel weer open. Er is bijna 50 meter skischoenen vanaf maat 24 tot 53!

De afdeling sportpodologie is uitgebreid met 2 nieuwe zolen machines. Buiten zolen voor skischoenen kunnen wij ook voor dagelijks gebruik zolen maken!

Op 23 augustus kunt u onze nieuwe zolen van Superfeet met een aantrekkelijke korting kopen!

De Skiwinkel specialiseert zich steeds meer op voeten en bewegen. U kunt uiteraard voor uw skischoenen terecht, maar ook voor advies bij sportblessures en over sportschoenen.

Dit jaar bestaat de Skiwinkel 10 jaar. Op 20 september is er een kennismakingsdag en vieren we de verjaardag! Tijdens de 20ste beurs zijn er veel leuke acties. Uiteraard trappen wij traditiegetrouw af met een MEGA SALE. De OUTLET is permanent geopend tijdens openingstijden.

Meer informatie: www.skiwinkelhoofddorp.nl


Met vriendelijke en sportieve groet,

Het personeel van Skicentrum Hoofddorp.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

test 1
Inschrijven seizoen 2019/2020, Happy Ski Team, Slalom Team en Skiteam, vacatures, open dag 15 september 2019, word ski-instructeur.