Nieuws

Nieuwsbrief juni 2020

29 juni 2020

Logo HealthCity
Stubaital gletsjer, Oostenrijk
28 november tot en met 2 december 2020

Skibegeleiding op niveau! Word de gehele dag begeleid door onze docenten en uitgedaagd om je grenzen te verleggen. 's Middags kun je heerlijk genieten van de wellness en 's avonds van een 4-gangen-menu.
Kijk hier voor meer informatie.

workout day 11
Engelberg, Zwitserland
9- tot en met 12 januari 2021

Een speciaal skiweekend voor de gevorderde skiër. Een makkelijk bereikbaar, sneeuwzeker, waanzinnig gevarieërd freeride gebied.
Kijk hier voor meer informatie.

Valmorel, Frankrijk
20- tot en met 27 februari 2021

Ga mee met onze familiereis naar het gezellige Valmorel. 's Morgens krijgt iedereen skibegeleiding op zijn eigen niveau om 's middags gezellig met elkaar skiën. Na het skiën worden er activiteiten georganiseerd. Voor iedere portemonnee en wens is er in Valmorel een geschikte accommodatie te vinden.
Kijk hier voor meer informatie.

Check Skibegeleiding van onze eigen docenten!
Check Ieder gezinslid begeleiding op zijn eigen niveau!
Check Leuke activiteiten na het skiën!
workout day 11
St. Anton, Oostenrijk
20- tot en met 27 maart 2021

Misschien wel het beste skigebied ter wereld! Perfecte pistes voor alle niveau's. Niet voor niks dat het koningshuis hier al jaren komt. 's Middags kun je heerlijk genieten van de sauna en 's avonds van een 3-gangen-menu en de apres-ski.
Klik hier voor meer informatie

workout day 11
Prapoutel, Frankrijk
12- tot en met 16 maart 2021

Drie dagen op de piste, met leuke activiteiten, een après-skifeest en een welkomstborrel in de gezelligste bar van Prapoutel. Alle appartementen liggen hier vlakbij. Leuke restaurantjes in het centrum en veel gezellige mensen. Een onwijs weekend voor een goede prijs! Kijk hier voor meer informatie.


FacebookInstagramTwitter

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten