Inschrijven volgend seizoen!

Nieuwsbrief maart 2019

7 maart 2019

Inschrijven volgend seizoen!

13 september 2019 starten de lessen van het nieuwe seizoen. Je kunt je hier nu al voor inschrijven. Zo is de kans groter dat wij aan je wensen voor lesdag, lestijd en leraar kunnen voldoen. Aanmelden kan door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.


Alle leraren staken behalve wij!

15 maart gaan de docenten staken daarom organiseren wij weer onze populaire kidsfundag. Super leuk! Kom skiën of snowboarden op de buitenbaan en binnenbaan. Kijk hier meer informatie en inschrijven.


Vacatures seizoen 2019/2020

Voor het nieuwe wintersportseizoen zijn wij op zoek naar leraren en personeel voor de receptie, bar en verhuur. Kijk hier voor meer informatie. Heb je interesse stuur dan een email naar info@skicentrumhoofddorp.nl t.a.v. Claudia Beukers.


Word ski-instructeur!

Wil je een carrière als skileraar? Begin oktober gaat de officiële opleiding Skibegeleider bij Skicentrum Hoofddorp van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV. Kijk hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief juni 2020
Logo HealthCity Stubaital gletsjer, Oostenrijk 28 november tot en met 2 december 2020 Skibegeleiding op niveau! Word de gehele dag begeleid door onze docenten en uitgedaagd om je grenzen te verleggen. 's Middags kun je heerlijk genieten van de wellness en 's avonds van een 4-gangen-menu. Kijk hier voor meer informatie. workout day 11 Engelberg, Zwitserland 9- tot en met 12 januari 2021 Een speciaal skiweekend voor de gevorderde skiër. Een makkelijk bereikbaar, sneeuwzeker, waanzinnig gevarieërd freeride gebied. Kijk hier voor meer informatie. Valmorel, Frankrijk 20- tot en met 27 februari 2021 Ga mee met onze familiereis naar het gezellige Valmorel. 's Morgens krijgt iedereen skibegeleiding op zijn eigen niveau om 's middags gezellig met elkaar skiën. Na het skiën worden er activiteiten georganiseerd. Voor iedere portemonnee en wens is er in Valmorel een geschikte accommodatie te vinden. Kijk hier voor meer informatie. Check Skibegeleiding van onze eigen docenten! Check Ieder gezinslid begeleiding op zijn eigen niveau! Check Leuke activiteiten na het skiën! workout day 11 St. Anton, Oostenrijk 20- tot en met 27 maart 2021 Misschien wel het beste skigebied ter wereld! Perfecte pistes voor alle niveau's. Niet voor niks dat het koningshuis hier al jaren komt. 's Middags kun je heerlijk genieten van de sauna en 's avonds van een 3-gangen-menu en de apres-ski. Klik hier voor meer informatie workout day 11 Prapoutel, Frankrijk 12- tot en met 16 maart 2021 Drie dagen op de piste, met leuke activiteiten, een après-skifeest en een welkomstborrel in de gezelligste bar van Prapoutel. Alle appartementen liggen hier vlakbij. Leuke restaurantjes in het centrum en veel gezellige mensen. Een onwijs weekend voor een goede prijs! Kijk hier voor meer informatie. Facebook Instagram Twitter