Inschrijven volgend seizoen!

Nieuwsbrief maart 2019

7 maart 2019

Inschrijven volgend seizoen!

13 september 2019 starten de lessen van het nieuwe seizoen. Je kunt je hier nu al voor inschrijven. Zo is de kans groter dat wij aan je wensen voor lesdag, lestijd en leraar kunnen voldoen. Aanmelden kan door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.


Alle leraren staken behalve wij!

15 maart gaan de docenten staken daarom organiseren wij weer onze populaire kidsfundag. Super leuk! Kom skiën of snowboarden op de buitenbaan en binnenbaan. Kijk hier meer informatie en inschrijven.


Vacatures seizoen 2019/2020

Voor het nieuwe wintersportseizoen zijn wij op zoek naar leraren en personeel voor de receptie, bar en verhuur. Kijk hier voor meer informatie. Heb je interesse stuur dan een email naar info@skicentrumhoofddorp.nl t.a.v. Claudia Beukers.


Word ski-instructeur!

Wil je een carrière als skileraar? Begin oktober gaat de officiële opleiding Skibegeleider bij Skicentrum Hoofddorp van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV. Kijk hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

test 1
Inschrijven seizoen 2019/2020, Happy Ski Team, Slalom Team en Skiteam, vacatures, open dag 15 september 2019, word ski-instructeur.