Reizen

Skicentrum Hoofddorp biedt de ideale wintersportvakantie!


Klik op de vakantie voor meer informatie

Trainingsweekend Piesendorf Kaprun 23 - 26 november 2017

Krokusreis La Rosière Frankrijk, 24 februari - 3 maart 2018

Maartreis Brides les Bains, Trois Vallees Frankrijk, 24-31 maart 2018

Skireis Val Thorens, Frankrijk april 2018


Wij organiseren wintersportreizen binnen en buiten de schoolvakanties, voor jong en oud en voor elk niveau. Voor u als individueel, jullie als vrienden, familie of groep, waarbij alles voor u wordt geregeld. Er is keuze uit verschillende bekende wintersportgebieden, diverse accommodaties en arrangementen.

Tijdens de reizen geven ervaren en enthousiaste docenten ski- en snowboardles op elk gewenst niveau. Onze docenten dagen u uit en laten u de mooiste afdalingen zien. Daarnaast is het gezellig en leuk om met niveau- en leeftijdsgenoten te skiën of te snowboarden. Alles wordt geregeld, zodat u zelf kunt genieten van de bergen en de sneeuw. Zo zorgen wij voor een onvergetelijke wintersportvakantie.


Wat kunt u van ons verwachten:

  • 5 ochtenden ski begeleiding waarbij onze docenten u uitdagen en u de mooiste afdalingen laten zien
  • Ski- en snowboardgroepen die qua niveau goed bij elkaar passen, het is gezellig en leuk om met niveau- en leeftijdsgenoten te skiën of te snowboarden
  • U ontvangt alle informatie vooraf
  • De skipassen worden voor u opgehaald
  • Er worden verschillende kinder- en ouderactiviteiten georganiseerd
  • Wij zorgen zo nodig voor een kamergenoot en/of een ‘auto-­maatje’
  • Betaalbaar

Hoe gaat het in zijn werk:

U boekt bij ons de reis, wij regelen alles en de facturatie verloopt via de reisorganisatie dus u betaalt niet meer voor de boeking via Skicentrum Hoofddorp.

Zijn deze reizen precies wat u zoekt en wilt u verzekerd zijn van een plaatsje? Hoe eerder wij uw boeking ontvangen hoe meer wij aan uw wensen kunnen voldoen. Heeft u nog vragen? Mail dan naar reizen@skicentrumhoofddorp.nl

#

Skiwinkel Hoofddorp

Bij de Skiwinkel Hoofddorp kunt u materialen huren voor de vakantie, met 10% korting. Geef tijdig aan dat u hiervan gebruik wilt maken.

Weekendtrips

Wordt u overvallen door de skikriebels en moet u toch even naar de poeder? Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een docent een last minute trips van vier dagen te organiseren met een minimaal aantal van 10 personen.