VOORWAARDEN

Cursusvoorwaarden

Skicentrum Hoofddorp streeft ernaar om ons boekingssysteem Skinext zo actueel mogelijk te houden. Echter stelt Skicentrum Hoofddorp zich op geen enkele manier aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie die op Skinext vermeld is.

Er bestaat per cursist slechts één maal de mogelijkheid voor het volgen van een kennismakingsles per discipline en baan.

Cursussen zijn persoonsgebonden en zijn dus niet overdraagbaar aan anderen.


Skiën of snowboarden op onze banen is geheel voor eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor persoonlijke of materiële schade.

Skicentrum Hoofddorp is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of beschadigde eigendommen.

De lessen gaan altijd door, ook wanneer het regent. Wanneer de wind harder is dan windkracht 7 kunnen wij de liften niet gebruiken, maar kunnen dan wel aangepast les geven zonder gebruik van de liften
Mocht er een les niet doorgaan( om wat voor reden dan ook) , dan informeren wij je zo snel mogelijk via je SkiNext account op je dashboard bij belangrijke mededelingen.

Tijdens onze lessen e/o activiteiten maken wij foto's en filmpjes.

Deze kunnen wij gebruiken voor onze site, social media en marketingcampagnes.

Wanneer je (of andere gezinsleden)dit niet wilt, kun je ons dit per e-mail laten weten en dan zullen wij hiervoor zorg dragen.


Verhinderd/afmelden?

Gemiste lessen komen in principe te vervallen. Mocht je verhinderd zijn laat ons dit z.s.m. (uiterlijk 24 uur van te voren) weten via dit afmeldformulier. Wij zullen hierop per mail reageren met een alternatief.

Betalingsvoorwaarden

Bij het boeken van de lessen vragen wij het volledige lesgeld direct online te betalen.

In termijnen betalen? Stuur ons dan een mail via het contactformulier.

Restitutie

Restitutie van materiaalhuur is niet mogelijk. Indien je tijdens je lessenreeks eigen materiaal aanschaft, kan het resterende bedrag worden omgezet in lesgeld.
Restitutie van lesgelden is niet mogelijk.

Tijdens onze lessen e/o activiteiten maken wij foto's en filmpjes.

Deze gebruiken wij voor onze site, social media en marketingcampagnes.

Wanneer je (of andere gezinsleden)dit niet wilt, kun je ons dit per e-mail laten weten en dan zullen wij hiervoor zorg dragen.